viernes, 7 de mayo de 2010

CATALUNYA PERD, PERO ENCARA TÉ OPCIONS PEL MUNDIAL

LA SELECCIÓ NO PODRÁ OBTAR AL TÍTOL, PERÒ SI A CLASSIFICAR-SE PEL MUNDIAL.

Catalunya ha perdut per 0 a 4, aquesta tarda davant la potent selcció de Bielorrússia, una altre de les favorites per aconseguir el títol de campions d'Europa.
Els homes de Juan Antonio Fernández s'han mostrat competitius durant tot el partit, però la major corpulencia i fortalessa dels jugadors rivals, i sobretot la gran qualitat d'un home que ha estat el que ha desequilibritat el partit (Zholaner), és el que ha fet decantat el marcador. Catalunya però encara té opcions de quedar cinquena i aconseguir el seu objectiu, classificar-se pel mundial de Colòmbia 2011.

A la primera meitat tots dos conjunts han sortit a controlar el partit i les seves possessions, amb molt respecte l'un de l'altre, però Bielorrússia sobretot ha sortit amb la conjura de defensar bé i sortir a la contra, ja que eren conscients de que el perill de Catalunya en atac era constant. Catalunya amb una mica més de possessió de pilota no podia penetrar clarament la defensa bielorrusa.
En canvi en el minut 14 ha despertat Zholaner, i mogut per primer cop el marcador. Una bona jugada d'estrategia en un còrner. Cop fort pels catalans que encaixaven un gol sense haver fet les coses malament, i això ha deixat tocat a l'equip d'aqui al final del primer temps. Això ho ha sapigut aprofitar Bielorrússia, i en dos contratacs han situat el 0-3 abans del descans.

A la segona part Catalunya ha sortit decidida ha remontar el partit, la consigna la mateixa, tocar i tocar, però amb més velocitat, i les ocasions arribaven, però cap d'elles ocasió clara de gol, els bielorrusos han entés perfectament que la victoria es treballava des de la defensa. Però això no significa que no hagi estat complicat pels bielorrussos mantenir-se per davant, i una clara mostra era el joc dur que hi ha hagut en aquest període, sobretot la de Aliakser, que li ha propinat un cop de colze al rostre d'Edu Velilla que la deixat estabornit al camp durant uns minuts.
Tot plegat no ha ajudat a que Catalunya pogués mantenir el seu ritme durant aquesta segona part. Qui ho aprofitava era l'estrella rival Zholaner per fer el seu tercer gol.
Catalunya ha de pensar en el partit de demà contra Israel, on buscará classificar-se per l'ultim partit del dissabte, i on es jugaria aquest cinquè lloc tant desitjat.
Els nois de Juan Antonio Fernández han de mantenir-se forts mentalment i mostrar el joc que han realitzat fins ara, i sobretot que segueixin mantenint la intensitat i l'entrega que han estat imprimint en els dos partits que han jugat, d'aquesta manera segur que arriben els bons resultats.
El partit de demà contra Israel, a les 16:30 (15:30 a Catalunya).

Catalunya: Dani, J.M. Vila, Rafa G., Requena i Durán Edu Prat, Paredes, Jordi Torra, Fargas, Francis, I. Mateos, Edu Velilla, Sergi i Cortacans.

Bielorrússia: Kuazi, Dmitri, Alexandr, Zholaner i Mayorau - Viktor, Yakimozo i Aliakser.

Àrbits: Nihaul (Bel) i Sykoparhil (Txe).

Gols: 0-1 m.14, Zholaner; 0-2 m.17, Dmitri; 0-3 m.19, Zholaner; 0-4 m.32, Zholaner.

Informa:  Paco Riojo Director de Minuto 91 enviat especial a Gusév.