martes, 4 de mayo de 2010

CATALUNYA DEBUTA AVUI 17:30 H. EN EL IX EUROFUTSAL

Tothom espera un gran europeu de Catalunya.

Ahir a la tarda es va fer la cerimònia d’apertura del campionat d’Europa que s’està disputant a Rússia.
L’acte on hi ha estat presents les onze seleccions participants en el torneig, ha estat a una gran alçada, amb una molt bona organització, i on s’ha pogut comprovar que l’expectació que està generant aquest campionat també és altíssim.
El Palau d’Esports de Kaliningrad, es una instal·lació moderna amb capacitat per a 6.000 espectadors, i ja ha registrat una bona entrada entre l’afició local, i alguns aficionats de la resta de seleccions participants.


Un cop finalitzat l’acte, la seleccionador Juan Antonio Fernández i tots els seus jugadors, han tornat via autocar cap a la seva localitat de concentració d’aquests primers dies, a Gusev, on només arribar, han realitzat el primer entrenament des de que són a terres russes.
A la conclusió de l’entrenament Juan Antonio ens ha pogut explicar que encara no té definit quin serà l’equip titular que demà jugarà contra la República Txeca, ja que els jugadors encara estan cansats del viatge i que per tant s’haurà d’esperar a per veure quins son els jugadors que estan més recuperats físicament.

Recordem que el partit serà a les 18:30 hora local (17:30 a Catalunya), i que el partit es pot seguir a través de la web oficial de la Federació Catalana de Futbol Sala FUTSAL (http://www.futsal.cat/).
Igual també es poden seguir la resta de partits del torneig.

Fins el moment els resultats que s’han produït són aquests:
Bielorrússia 7 – Kyrgyzstan 0 (grup C)
Ucrania 1 – Lituania 7 (grup D).
 
 
La Selecció un llarg viatge amb bon humor.
 
LA SELECCIÓ VA ARRIBAR DE MATINADA A GUSEV
 
La selecció catalana de futbol sala, arribava de matinada a Gusev. Un llarg periple amb dos vols i un viatge final en autocar, els jugadors i cos técnic estaven exhausts, però il·lusionats per tractar de fer un bon paper en aquesta IX Edició de l’Eurofutsal.
Qui si durant el viatge estava molt concentrat era el seleccionador Juan Antonio Fernández perque segons ens explicava "tinc por de que,  abans de partir cap a Kaliningrad a la opertura d’aquests campionats, em variïn els horaris de tots dos partits.
En principi dimarts juguem contra Ossètia i dimecres contra Bielorrússia, però em fa por que tinguem alguna sorpresa".

Doncs dit i fet, a la arribada a Gusev, la selecció ha rebut la noticia que es temia l’entrenador català, i es que l’organització ha decidit reubicar entre si les seleccions de Catalunya i Kyrgyzstan, i per tant el primer partit de Catalunya serà contra la potent selecció de República Txeca.

La bona noticia de tot això es que el partit segueix sent el dimarts, i a més l’hora es canvia a les 18:30. Per tant els jugadors tindrán més estona per descansar del viatge.
Aquest canvi s’ha fet com a reconeixement del la classificació a l’ultim Europeu sub21, donant pas a aquestes dues seleccions la classificació per quarts de final directament.

Vam volguer saber quins jugadors podien formar part del 5 inicial en principi pel primer partit, però Juan Antonio Fernández ha estat molt clar: "Mira tots els que estan aquí son titulars de principi, però fins pocs minuts abans de començar  no sabré en quines condicions poden estar. Entre el cansanci i alguns cops que porten alguns jugadores, tot pot canviar".

No hay comentarios:

Publicar un comentario