martes, 4 de mayo de 2010

BONA IMATGE DE CATALUNYA DAVANT DE LA REPUBLICA TXECA TOT I PERDRE PER 3 A 1

La selecció catalana ha acusat el cansanci davant els actuals subcampions.

Catalunya ha perdut (3-1) el seu primer partit en l’Europeu FUTSAL que es disputa a Rússia. L’equip de Juan Antonio Fernández a donat una molt bona imatge davant del equip txec que recordem que es una de les favorites a guanyar el títol, ja que són els actuals subcampions del torneig, per això dona molt mèrit als jugadors catalans el desplegament físic i táctic que han fet ja que en moltes fases del partit han sigut ells qui han dominat el joc, i no ha estat fins al final del partit quan s’ha decidit del tot.

La República Txeca ha començat fort el partit, potser han acusat menys els nervis del debut ja que son un equip més experimentat, i això ha propinat que ja al minut 7 s’avancessin al marcador amb un gol de Krauss, en una sèrie de rebots dins de l’àrea catalana que el jugador txec ha aprofitat per fer el primer gol.
Gran part d’aquesta primera meitat hem vist un joc molt físic per part dels txecs que feia dificil poguer trenar bones jugades d’atac, en canvi Catalunya acusava una mica més el cansanci del viatge.  Al final de la primera part però ja em començat a veure com el rival deixava més espais, i el català Iván Mateos ha tingut la millor ocasió en una contra que no s’ha pogut aprofitar.

Ja a la segona part Catalunya ha començat dominant el joc i el ritme del partit, fent circular la pilota grácies en part també al bon joc de peus del porter Dani. Però una errada ha propiciat el segon gol obra de Yaroslav. Una llàstima tenint en compte que Catalunya es trobava còmoda en aquells moments.
L’equip no s’ha descompossat i ha seguit igual, i tot just després del 2-0, Edu Velilla marcava el gol català amb un xut fort. Des d’aquí fins el final el domini ha estat clarament pels jugadors de J. Antonio Fernández. Nomès les continues interrupcions per part arbitral, i un problema amb el cronometratge han fet trencar el ritme del partit. Iván Mateos, Sergi Castro i J.M. Vila, han tingut les ocasions més clares, però quan ja tot l’equip estava volcat a l’atac ha sigut el txec Uhuir, qui ha fet el definitiu 3-1.

Una llàstima ja que Catalunya ha donat la talla sobradament davant d’una de les favorites per guanyar el títol. El seleccionador català ha recordat que el partit important es el del dijous, quan comença realment la competició per Catalunya, i espera ja tenir tots els jugador en plena forma, ja que si no hi ha cap sorpresa es trobará amb Bielorrússia en el partit de quarts, que de guanyar-lo li donaria la classificació pel Mundial.

República Txeca: Ales, Uhuir, Krauss, Fichtner i GoyYuroslav, Peter Song, Rott, Sikora, Marek, Stojaník, Kes, Smeral, Šnídl, Rune.

Catalunya: Dani, J.M. Vila, Rafa G., Requena i DuránEdu Prat, Paredes, Jordi Torra, Fargas, Francis, I. Mateos, Edu Velilla, Sergi i Cortacans.

Àrbits: Pavel (BLR) i Burdakov (RUS).

Gols: 1-0 m.7, Krauss; 2-0 m.24, Yaroslav; 2-1 m.25, Edu Velilla; 3-1 m.39, Uhuir.