viernes, 7 de mayo de 2010

CATALUNYA GOLEJA A ISRAEL 5 A 1

CATALUNYA PASSA PER SOBRE D'ISRAEL I ES PLANTA A UN SOL PARTIT DEL SEU OBJECTIU, LA SELECCIÓ TÉ LA OPORTUNITAT DEMÀ D'ACONSEGUIR EL TANT DESITJAT CINQUÈ LLOC.


Gran partit de la la selecció davant Israel que s'ha saldat amb un contundent 5-1, on la millor noticia ha estat que el conjunt català no s'ha resentit de les derrotes anteriors, i ha demostrat que sap quin es el seu objectiu, mitjançant el bon joc que ens té acostumats.
Els jugadors han sortit a per totes des de el primer minut, i un cop més han donat la cara.
El començament del partit per part de Catalunya ha estat com sempre, a controlar les possessions, i ha intentar no deixar jugar al rival. En aquest aspecte cal destacar la bona defensa, ja que Israel tenia possessions de pilota molt curtes degut a la pressió dels homes de Juan Antonio Fernández. Els dos gols matiners de Francis i "Mia", li han donat la tranquilitat necessaria al conjunt català, a l'hora d'elaborar jugades i no tenir pressa.

 Aquesta tranquilitat s'ha vist reflexada al marcador al final de la primera meitat amb un 4-0, completat per Iván Mateos i Marc Paredes que s'ha estrenat com a golejador de la selecció catalana.
La segona part no ha tingut molta meés historia ja que el partit estava bastant sentenciat, i només Israel ha pogut marcar gol en una jugada aïllada, però la superioritat de control de pilota de Catalunya ha sigut molt clara. La golejada la tancat "Mia" amb un golaç.
En aquesta segona part ha debutat el porter Edu Prat, donant descans a Dani.
Juan Antonio Fernández ha destacat que aquest partit ha servit per recarregar les piles, i recupera les bones sensacions que sempre han tingut els jugadors.
L'equip poc a poc va adaptant-se al sistema que vol imposar l'entrenador català.
Ara Catalunya només ha de guanyar demà davant Lituania a la mateixa hora d'avui, 16:30 (15:30 a Catalunya), per aconseguir la cinquena plaça que li donaria la classificació pel Mundial del 2011.



Catalunya: Dani, Francis, Sergi C., Requena i DuránEdu Prat, Paredes, Jordi Torra, Fargas, I. Mateos, Sergi, J.M. Vila, Rafa G. i Edu Velilla.

Israel: Aronou, Tubul, Amor, Andrey i Almaday - Davidoff, Shimon, Roni i Ceby.

Àrbits: Mihaul (Bel) i Sykoparhil (Txe).


Gols: 1-0 m.3, Francis; 2-0 m.9, J.M. Vila; 3-0 m.13, I.Mateos; 4-0 m.16, Paredes; 4-1 m.23 Shimon; 5-1 m.39, J.M.Vila.


ELS "ESTILETS" DE LA SELECCIÓ OPINEN ABANS DEL PARTIT FINAL


Sergi Castro, Francis García i Jordi Torra, o com ens deia el seleccionador Juan Antonio Fernández, els "estilets" de la selecció. Hem parlat amb tots tres en acabar el partit d'aquesta tarda contra Israel, i ens han donat la seva opinió de cara al partit de demà, segurament el més important en la seva trajectoria en el món del Futsal, ja que s'estarán jugant la classificació de Catalunya pel campionat del món de Colòmbia del proper any.

Jordi Torra i Francis García, tots dos formen part de l'Espardenya Masquefa, i s'están convertint en dos jugadors claus per a Catalunya en aquest campionat. Saben que demà contra Lituània "serà un partit dificil, ja que tots dos equips ens hi juguem molt, però hem de fer com fins ara, jugar a controlar les nostres possessions i presionar al rival. Si seguim amb la mateixa mentalitat tindrem possibilitats de guanyar".
Sergi Castro, jugador de la Garriga, també ha destacat que "la unió que hi ha hagut des de un principi en aquest equip`, ha sigut el que ha fet que hagim arribat a aquest partit amb la moral ben alta, ja que a pesar de l'anterior derrota, sabem que estem fent les coses bé, i que estem donant la talla. Tots i cadascun desl companys d'aquest equip tenim la mateixa il·lusió".

Tots tres han destacat que amb un mica de sort, Lituània pot acusar el desgast fisic d'avui davant Ossètia, ja que ha estat un partit dur, que no s'ha resolt fins a la tanda de penals.
Recordem que demà el partit es a les 15:30 en horari català.

Informa Paco Riojo Director de Minuto 91, enviat especial a Kaliningrado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario