jueves, 26 de noviembre de 2009

Una altra proesa de la selecció catalana guanyat 4 - 3 a Bèlgica

Brillant remontada de la selecció catalana contra Bèlgica.

Els dos primers gols han estat molt matiners, el primer per al conjunt belga i el segon per a Catalunya, obra d' Eric Basquets.
Tot i això, els belgues han demostrat la seva força marcan en pocs minuts 2 gols que establien l' 1 a 3, que deixava molt afeblida la selecció catalana.

Una petita reacció dels catalans ha portat varies accions de perill a la porteria belga, entre elles una pilota al pal i una al travesser,i juntament amb una gran feina sota els pals d' Álex Herrera han permès aguantar el resultat fins al final de la primera part. Aquí ha acabat el partit pels belgues.

Catalunya ha començat la segona part amb molta intensitat, arribant en pocs minuts el primer gol de la remuntada, obra de Marc Fargas i amb molt poc temps de marge, ha caigut el 3-3, amb un gol de Javier Sánchez.

Catalunya ha cregut que podia guanyar el partit, i ha pressionat molt fort.
Un passada mal feta prop de l'àrea belga ha permès llavors el gol de Marc Fargas que adelantava finalment a l' equip comandat per Juan Antonio Fernández.

Catalunya 4 Alex Herrera, M. Paredes, E. Basquens, J. Sánchez i G. Fargas – Bonilla, Pau Cid, Eric Flores, Guirado, Abellán i Lafarga.

Bèlgica 3 Linmans, Oulichki, Verheyen, Errajel i Martens – Chantah, Bekaert, Walbers, Reekmans i Aouriagel.

Gols: 0-1 min.2 Chantah; 1-1 min.4 Basquens; 1-2 min.4 Verheyen; 1-3 min.6 Oulichki; 2-3 min.23 Paredes; 3-3 min.24 J.Sánchez; 4-3 min.31 Fargas.

Demà a les 16:30 Catalunya - República Txeca, Tots dos equips amb dues victories en el Campionat.