jueves, 26 de noviembre de 2009

DEBUT I GRAN VICTORIA DE CATALUNYA EN EL SEU PRIMER PARTIT INTERNACIONAL SUB21 FUTSAL


Els catalans s’han imposat a la potent sel·lecció de Rúsia per 2-1.

Aquesta tarda ha debutat Catalunya al Europeu UEFS Futsal sots-21, imposant-se a Rúsia per 2-1.
Una gran noticia per una sel·lecció que recordem està integrada per jugadors debutants tots ells, i que s’ha desfet de tota una potencia historica de la UEFS Futsal com es Rusia, que recordem es la sel·lecció que més vegades ha guanyat el mundial UEFS Futsal en categoría absoluta, i que disposa d’una gran quantitat de llicencies federatives en comparació a Catalunya.

Un partit dificil que els homes de Juan Antonio Fernandez, han sapigut treure endavant, amb molt bon desplegament fisic i jugant amb molt ofici. Catalunya ha començat dominant el partit durant els primers minuts, fet que ha propiciat l’arribada del primer gol obra de Sergi Mingorance, després d’una gran jugada individual. A partir d’aquí l’equip rus ha començat a apretar ja que no es podien permetre el luxe de no sumar cap punt, despres de la derrota d’ahir davant Belgica. Així doncs als 30 segons de la represa Dmitry aconseguia empatar el partit. Després d’aquest gol ha seguit la pressió de Rússia, però les constants rotacions pert part de Catalunya han fet que els jugadors poguessin aguantar-la, i fruit d’aquest bona decisió del tecnic català i el seu segon Emili Lopez, ha arribat el segon gol obra del jugador del Cardedeu, Eric Basquets. Un segon gol després d’una gran jugada col·lectiva que donava els 3 primers punts a Catalunya. L’organtizació a escollit el porter Rubén Bonilla com a millor jugador del partit, fet que demostra la complicació d’aquest.

Gran debut per tant de l’equip de Juan Antonio Fernandez, que demà jugara el seu segon partit davant de Belgica, que ahir també va debutar amb victoria. El partit serà a les 19:00.

Catalunya.2  R. Bonilla, S. Mingorance, M. Lafarga, J. Sánchez i G. Fargas – Herrera, Pau Cid, Paredes, Eric Flores, Guirado, Abellán i Basquets.

Rúsia. 1 E. Alexander, Dmitry, Sergey, Alexander i Andrey – Kirill, Mikhail, Nikolay, Sarkhan, Stanislav i Sayutin Alexander.

Gols: 1-0 min.10, Sergi Mingorance; 1-1 min.20, Minyaev Dmitry; 2-1 min.32, Eric Basquets

No hay comentarios:

Publicar un comentario