domingo, 29 de noviembre de 2009

CATALUNYA TANCA UN ESPLÈNDID TORNEIG AMB UNA NOVA VICTÒRIA SOBRE FRANÇA



Els jugadors catalans han aconseguit un meritori subcampionat per diferencia de gols amb República Txeca.


Catalunya ha guanyat aquesta tarda l’últim partit del Campionat d’Europa UEFS Futsal sots-21, imposant-se a França per 3-2 en un excel·lent partit del conjunt català. D’aquesta manera l’equip de Juan Antonio Fernández i Emili López han acabat el torneig en segona posició, empatats a punts amb la República Txeca, ja que inesperadament han perdut contra Rússia en el seu darrer partit. La diferencia de gols ha estat qui ha decidit que els amfitrions s’hagin endut definitivament aquest torneig.

Catalunya per tant s’ha confirmat com una potencia en futbol sala, i de ben segur que a partir d’ara i en futurs tornejos, serà un rival més a tenir en compte per la resta de seleccions. Tot gràcies al treball de jugadors i tècnics que han fet un paper extraordinari, i que no s’han endut per ben poc aquest Campionat d’Europa sots-21, deixant per darrera seu a grans equips com Rússia, França i Bèlgica.

El partit ha estat molt complet per part de Catalunya, ja que han realitzat un gran desplegament físic, i sobretot han mantingut la concentració durant tot el partit, fent una gran pressió per tota la pista, i demostrant molt ofici tot i la categoria de la que estem parlant. Amb dos grans jugades col·lectives Marc Paredes i Eric Flores han fet pujar el 2-0 al marcador en menys d’un minut.
Tot seguit França ha aconseguit reduir diferències, mitjançant Boulhala. Ja a la segona part Marc Lafarga posava el 3-1 al marcador.
A partir d’aquest moment amb una selecció francesa avocada al atac, Catalunya ha disposat de contraatacs per sentenciar el partit, però en cap ocasió han estat capaços arrodonir el seu bon joc. El segon gol de França ha arribat ja gairebé al final del partit. Catalunya per tant ha estat superior i s’ha endut merescudament la victòria. En acabar el partit tant jugadors com tot el staff tècnic, han celebrat aquesta gran segona posició aconseguida finalment.

El president de la Federació Catalana de Futbol Sala FUTSAL, Jordi Eduardo, que ha estat present al llarg i ample de la competició, també s’ha mostrat molt orgullós pel bon paper que ha fet tota l’equip, que durant tot el torneig han defensat els colors de Catalunya amb molta dignitat i entrega.
El president Jordi Eduardo ha viatjat cap a Paraguay en la reuniò mundial de Federacions de Futsal.

Recordem que l’expedició arriba demà a l’aeroport del Prat a les 19:45 procedents de Ginebra, on faran escala des de Praga.

Catalunya Herrera, Lafarga, Paredes, J.Sánchez i Mingorance – Bonilla, Basquens, Pau Cid, Flores, Guirado, Abellan i Fargas.

França. 2 Cambraye, Aggouni, Benzid, Boulhala i Harmli – Merchouk, Ait-Hemid, Hourri, Bouyalaan, Bouftila i Pereira.

Gols. 1-0 min.14 Paredes; 2-0 min.15 Flores; 2-1 min.17 Boulhala; 3-1 min.31 Lafarga; 3-2 min.38 Boulhala.

No hay comentarios:

Publicar un comentario