viernes, 27 de noviembre de 2009

CATALUNYA SUMA LA SEVA PRIMERA DERROTA DAVANT LA REPÚBLICA TXECA


La selecció catalana cau per 5-2 davant els grans favorits del torneig.


Tercera jornada per Catalunya al Campionat d’Europa UEFS Futsal sots-21 que no ha pogut solventar amb una nova victòria, davant dels amfitrions i grans favorits des de principi del torneig, la selecció de la República Txeca.
Una derrota però que no treu mèrits al gran torneig que estan fent els homes de Juan Antonio Fernández, que demà davant França tenen la possibilitat de confirmar la segona posició que ocupen en aquests moments. Catalunya encara té opcions de guanyar el torneig, però les possibilitats son molt remotes, ja que els txecs haurien de perdre contundentment davant Rússia, probabilitat bastant baixa si tenim en compte que els líders del torneig encara són invictes en la competició.

El partit s’ha posat difícil de bon començament ja que al minut 10 els locals guanyaven per 2-0. Una mala manera de començar el partit, ja que a partir d’aquest moment els nervis s’han apoderat momentàniament dels jugadors catalans, fruit probablement de la seva inexperiència. Recordem que tot el conjunt català debuta en competició internacional en aquest campionat. Aquest fet juntament amb l’experiència i el bon joc per part de la República Txeca, han fet que aquests sabessin portar en tot moment el ritme del partit, sense deixar entra en joc pràcticament a la selecció catalana, que avui s’ha mostrat inferior a les seves possibilitats reals.

Tot i això Catalunya mai li ha girat la cara al partit, i a la segona part, Marc Paredes per partida doble reduïa la diferencia al marcador. Però els txecs en tot moment han sapigut administrar molt bé la renda que han portat durant tot el partit. El partit ha acabat amb el 5-2 final i el millor jugador del partit ha estat Tomas Fichtner. Per part de la selecció catalana el premi a millor jugador se’l ha endut Javi Sánchez, que ha sigut el jugador més actiu per part catalana.

En acabar el partit, el seleccionador català Juan Antonio Fernández, no estava del tot content amb el joc de l’equip perquè creu que el nivell de l’equip es més alt del que s’ha vist avui, però s’ha mostrar molt orgullós de l’actitud dels seus jugadors en el que portem de torneig.

Recordem que l’últim partit, el de demà davant França es juga a les 16:30.

República 5 Txeca. Mares, Rott, Fichtner, Cais i Srkal – Bury, Soltys, Kuzma, Had, Lachkovic, Rada, Sikora, Weinhard i Voldan.

Catalunya. 2 Bonilla, Lafarga, Paredes, J.Sánchez i Basquens – Herrera, Mingorance, Pau Cid, Flores, Guirado, Abellan i Fargas.

Gols. 1-0 min.5 Fichtner; 2-0 min.10 Srkal; 3-0 min. 25 Rada; 3-1 min.27 Paredes; 4-1 min.33 Cais; 5-1 min.36 Rada; 5-2 min.37 Paredes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario