jueves, 8 de abril de 2010

CFS LA GARRIGA CAMPIÒ DESPRES DE REMONTAR UN 0 A 2

Federació Catalana de Futbol Sala


Dissabte 10/04/10 Semifinals
17.00 CFS La Garriga 6 - Futsal Llívia 2
19.00 Comforsa Ripoll 2 - Espardenya Masquefa 3
Diumenge 11/04/10
18.00 CFS La Garriga 3 - Espardenya Masquefa 2


Aquest cap de setmana es molt important pel Futbol Sala Català amb el Gran Final de LLiga en format de Final a Cuatre, que començara dissabte a les 17 h. amb l'enfrontament entre CFS La Garriga i el Futsal LLívia, despres a les 19 h. es completaràn les semifinals amb el duel entre Conforsa Ripoll i Espardenya Masquefa.
La final està prevista per diumengue a les 18 h. Tot aquest espectacle al Pavelló Municipal de Ripoll.
En una fita tan especial pel Futsal Català, on segur que hi haurà molta emoció, Minuto 91 no pot fallar i en el programa de diumenge a partir de les 22 h. el nostre Director Paco Riojo informarà del tot el que esdevinguir aquest cap de semtana a Ripoll, amb tots el protagonistes i totes les noticies del Final de Lliga de Futbol Sala.

Per tots aquells amants d' aquest esport detallem els cuatre equips classificats:

CFS LA GARRIGA 1º classificat fase regular amb 52 punts.
Tot i les noves incorporacions a la plantilla seguint la nostra filosofia de donar entrada a gent jove i amb futur, hem assolit el primer lloc a la lliga regular, la qual cosa ens confirma l´acert de la nostra decisió, així com mirar el futur d'una manera il.lusionant.

Com a entrenador del CFS La Garriga considero que després de tantes jornades els quatre participants del Play-Off s'ho han guanyat a pols, tenint en compte el frec a frec fins l'últim moment i l'oposició que havia posat L'Amposta, la nostra primera eliminatòria, ens dona com a rival un equip com el Llívia ple d´il.lusió i amb l'objectiu guanyat després de la situació que van patir.

La meva visió com segon entrenador de la selecció catalana em confirma uns play-off d'alta qualitat, per que només fa falta recordar que aquest cap de setmana tindrem sobre la pista a 12 jugadors que disputaran el Campionat d'Europa de Seleccions.

Plantilla Temporada 09/10
Entrenador : Emilio López
Delegat : José López
Jugadors : Dani, Edu, Jordi, Cuenca, Marc.
Noves incorporacions temporada : Eric, Sergio, Sergi, David F., David C., Javi, Josep.

FUTSAL LLÍVIA 4º CLASSIFICAT DIVISIÓ D'HONOR 42 PUNTS.
Un cop finalitzada  la fase regular, el Club Esportiu Llívia a complert els objectius marcats a principi de temporada, que eren accedir a aquest playoff.

Despres d'una temporada marcada pel greu accident dels tres components, membres de la seleccio catalana sots21, Sergio Mateos, Raul Visa i Mario Mascaraque. Dos d'ells, Raúl i Mario ja es troben una altre cop en plena competició.

Jordi Marín (entrenador)
Jordi Mompó, Josep Mª Vila, Eduardo Pubill, Rubén Colomer, Sergio Mateos, Jose Wilquin, Juan Sedó, Raúl Visa, Iván Mateo, Angel López, Mario Mascaraque, Carlos Pozo. (jugadors)
Toni Sanz (utillero)
José Castaño (prep. fisic.)


                CONFORSA RIPOLL 2º CLASSIFICAT AMB 49 PUNTS

A principis d'aquesta temporada vam tenir la baixa de l'Isi Vargas i el Josep Sala "Chele" va deixar de ser jugador per esdevenir l'entrenador de l'equip.

Es van incorporar els jugadors següents:
- Gabri Fargas
-Àlex Herrera
-Òscar Cortés
-Juanma Garcia
-Dani Abellan (2º volta)

Aquestes incorporacions han donat un alt rendiment, conjuntament als jugadors consolidats de temporades anteriors, ja que, actulalment, l'equip ocupa la segona posició de la classificació i, per tant, jugarà tant la fase final del campionat de lliga com la Copa Catalunya.

Impressions del entrenador del Conforsa Ripoll Josep Sala sobre la final a quatre.
-Josep com afronta el Futbol Sala Comforsa Ripoll aquest play off final?
-Amb molta il.lusió. Tant jugadors, tècnics com directius i aficionats hem dipositat moltes esperances en aquest play off que ens pot donar el títol de lliga i que a més es juga al nostre pavelló.
-Precisament quín factor té el poder disputar el play off a la seva pista?
-Home és una arma de doble sentit. D’una banda és molt positiu perquè juguem davant el nostre públic, coneixem molt bé la pista però també evidentment tindrem molta pressió perquè tothom voldrà guanyar a l’anfitrió.
-Com arriba el FS Comforsa Ripoll a aquest playoff?
-La veritat és que no en el nostre millor nivell. Fins a Nadal estavem molt foros i no haviem perdut cap partit. Haviem guanyat en pistes complicades com la del Masquefa i haviem empatat a La Garriga. Després del Nadal les diverses aturades en la competició no ens han ajudat molt però vaja la moral entre els jugadors i el cos tècnic és màxima.
-Com veu al rival de les semifinals, el Masquefa?
-Doncs un rival molt fort , aquesta és la veritat. És un equip molt compensat, molt ràpid i que a més toca bé la pilota. Serà un rival molt difícil però vaja com qualsevol dels altres que ens podia haver tocat.
Aquesta és la primera temporada d’en Josep Sala com a entrenador de l’equip després que la temporada passada fes de segon.
El seu gran repte és evidentment aconseguir el títol de lliga a Ripoll.


F.S. GAMPER SPORT ESPARDENYA MASQUEFA 3º CLASSIFICAT 46 PUNTS

L´equip Masquefi de Gamper Sport Espardenya Masquefa, Somia amb el segon títol de lliga, després d’acabar la segona volta invicte, la bona ratxa del anoiencs fa que arribin als play off pel títol amb mes força que mai.

Tot i això l’equip d´Ivan Fraile no vol relaxar-se donat que el 3º lloc aconseguit a la classificació no ha estat un objectiu complert.

La plantilla te jugadors per estar mes amunt i amb aquestes intencions es treballarà per assolir un títol de lliga que donarà opcions de repetir l’experiència europea a la Champions Uefs Cup.

Plantilla:
1-MAIKEL
3-DANI ALCALA
4-DAVID GARRIDO
5-ANGEL DURAN
6-FOFI
7-FRANCIS
8-JOSEP
9- MOYA
10- CRISTIAN
11- RAFA
12-EDU
13-JORDI TORRA
15- JUANJO

1º ENTRENADOR: IVAN FRAILE
2º ENTRENADOR : XAVIER PEREZ
ENTRENADOR PORTERS: JOSE Mº MERCHAN
DELEGATS: JORDI PEREZ I ALVARO PEREZ.

MINUTO 91 farà un gran seguiment amb Paco Riojo desplaçat a Ripoll.

No hay comentarios:

Publicar un comentario