martes, 27 de abril de 2010

COMPTE ENRERA PER LA SELECCIÓ CATALANA

Juan Antonio Fernández: "El nostre objectiu es quedar entre els cinc primers"


Diumenge la selecció catalana de futbol sala FUTSAL, realitzava l'ultima sessió d'entrenament de cara l'important compromís que té l'equip a partir del proper dia 4 de Maig a Rússia, i que no és altre que fer un bon paper en el Campionat d'Europa.
Será dificil donada la qualitat dels equips que hi participen, però segons el seleccionador català Juan Antonio Fernández, "el nostre objectiu no és altre que tractar de quedar entre els cinc primers i guanyar un lloc pel mundial del proper 2011".


La confiança del seleccionador es absoluta en els seus jugadors, si tenim en compte que en aquest europeu hi participen 12 conjunts d'una qualitat contrastada, i aixó Juan Antonio ho sap. "No es cap secret que els equips de l'est están forts, són els favorits, però els meus jugadors están molt mentalitzats".
 
Juan Antonio Fernández en acciò  Foto: Futsal.cat

EL GRUP MÉS FORT

Per començar, a la nostra selecció no els va acompanyar la sort en el sorteig de grups, ja que d'entrada han d'enfrontar-se a Bielorússia i Osetia del Sud. "Sabem que es el grup més dificil. Bielorússia está entre les favorites per guanyar, i Osetia es la revelació, però mira el que et dic, prefereixo començar contra aquestes bones seleccions, ja que d'aconseguir la classificació aniriem a Kaliningrad amb més força".
Segons el tècnic que ja porta des de 2006 al front de la selecció, "tinc uns jugadors que ho donarán tot a la pista, meitat veterania, meitat joventut. Hi ha un enorme ambient de grup, il·lusió i hem avançat molt en els últims anys. No vull parlar d'absències, sempre n'hi han, però están els que están".


Prova d'aquesta confiança es que "hi ha tretze jugadors que han disputat l'últim playoff de títol de lliga a Ripoll, i l'altre (Marc Paredes del Cardedeu) ja va estar amb la sots 21 a Praga".


El seleccionador está molt satisfet amb l'actual moment pel que pasa el futbol sala FUTSAL. Segons ell creu que "aquest esport que es preciós, s'está reivindicant cada dia més.
Tenim més clubs temporada rera temporada, i estem donant la imatge i la serietat necessària per que estigui a dalt de tot. En lo esportiu et puc assegurar que em fascina treballar amb aquest grup humà".


CALENDARI DE CATALUNYA
Dimarts 3 de Maig: Presentació dels equips participants: Búlgaria, Abkhazia, Rússia, República Txeca, Polònia, Kyrgyzstan, Bielorússia, Catalunya, Osetia del Sud, França, Bèlgica i Finlandia.

Dimecres 4: Catalunya - Osetia del Sud. 11:30 (12:30 hora local).
Dijous 5: Catalunya - Bielorússia. 15:30 (16:30 hora local)
Els quarts de final es disputarán el divendres 5, les semifinals el dissabte, i la final es disputaria el diumenge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario