domingo, 8 de agosto de 2010

C.E. EUROPA CAMPIÓ DELS HISTÒRICS

El C.E. Europa de Pedro Dolerá s'ha convertit en el campió del XXVè Torneig dels Hitòrics del Futbol Català, al superar per zerp gols a dos al Sant Andreu en la gran final celebrada al Complex Esportiu del Guinardó.
Els graciencs van sumar el seu primer Torneig d'Historics, en una final que van dominar desde el principi, el davanter Cebri, nou fitxatge per d'aquesta temporada  va  gaudir de bones ocasiones peró l'encert del porter andreuenc Oliver va evitar el gol escapulat amb dues aturades de gran mérit.
En el Minut 36 de la primera part Cebri va obrir el marcador del Camp del Martinenc, amb una rematada de cap despres d'una centrada de Remo un dels jugadors mes destacats del partit.
Els de Natxo González intentavem arribar a la porteria de Cañadas pero ni Dani Martí a pilota aturada ni Luis Blanco, en jugada personal convertien les seves opcions.
La segona part va ser molt tactíca, El Sant Andreu a traves dels canvis intentava capgirar el marcador advers pero la presencia de Miguelez i Hèctor Bueno no va fer canviar el guio sòlid que estava marcant L'Europa.
Àlex Cano de cap a la sortida de un còrner va sentenciar i va segellar la victòria als Historics de l'equip del Barri de Gracia. 


Cano celebrant el segon gol europeista

La Copa del Torneig d'Històrics a mans del capità de l'Europa.


Plantilla que ha guanyat els Històrics

Felicitat total, entre el president De Bode, Nefta jugador i Pedro Dolerà entrenador. 


CD EUROPA : Cañadas, Narcis, Alberto,Alex Cano, Pociello, Ivan, Rovira (Nefta), Parres, Cebri, Remo ( Diego),Aitor Gónzalez (Valderas).


SANT ANDREU: Oliver; Pelegri ( Socias), Joel, Aday (Guillen)Hector García, Manteca, Alex, Uri, Curro, Luis Blanco, Dani Martí.


ARBITRÉ: Raul Calle Martinez.
TARJETES: Pelegrí, Aday i Uri tots jugadors del Sant Andreu.

GOLS: 1-0. Minut 36 Cebri. 2-0 Minut 57. Cano

FOTOS: JOSEP MARIA TORRENT

No hay comentarios:

Publicar un comentario