miércoles, 2 de diciembre de 2009

NOTICIES DEL FUTBOL CATALÀ

BARÇA AT. 2 - ALACANT 1
El Barça B s'ha situat en quart lloc de la classificació desprès de guanyar al Alacant per dos gols a un, en partit pendent de la 13 jornada.
Els de Luis Enrique s'han avançat a la segona part, amb un gol de cap de Thiago desprès d'una excel·lent centrada per la dreta de Martin Montoya , el davanter català del Alacant Sergio Postigo també de cap ha empatat el partit, però en el tram final Jonathan Soriano ha donat una victòria amb sabor de playoff i assolir el sisè triomf consecutiu.

LA FICHA DEL PARTIT
 Barça Atlètic: Oier, Montoya, Bartra, Fontàs, Espasandín, Oriol Romeu, Ilie (Martí Riverola, min 45), Thiago, Benja (Edu Oriol, min 77), Nolito (Gai, min 58) i Jonathan Soriano.
Alicante CF: Alberto, Llamas, Quinín, Guira, Vázquez, Gámiz, Oinatz, Pucho (Gato, min 77), Nacho, Ibón (Ibarra, 68) i Postigo.
Gols:
1-0. Thiago, 54 '.
1-1. Postigo, 73 '
2-1. Jonathan Soriano, 83 '

Monty fitxa pel Santboià
Xavier Monteys "Monty" ha fitxat aquesta setmana pel CF Santboià, desprès de arribar a un acord per les dues parts.
Monty la temporada passada va jugar a la Gramanet estava sense equip, s'entranava pel seu compte i arriba al club del Baix Llobregat per desitj del entrenador Quim Ayats, per tal d'ajudar assolir l'objectiu de fer les promocions per pujar a segona B.

Etienne Eto'o ja ha signat amb la Pobla
El davanter Etienne Eto'o ha signat per un any amb la Pobla de Mafumet després d'exercitar-se el darrer mes a les ordres de Santi Coch, que va donar el vistiplau al seu fitxatge fa dues setmanes.
El futbolista camerunès de 20 anys, que és el germà petit de Samuel Eto'o, va jugar en els juvenils del Mallorca i és internacional amb les categories inferiors de la selecció del Camerun.

El Pobla de Mafumet-Premià, el dia de Reis.
El partit que havia de jugar diumenge la Pobla contra el Premià, i que es va suspendre a causa de les nombroses baixes dels premianencs, es disputarà el 6 de gener a les onze del matí.

Dimiteix Xavi Torrijos entrenador Damm
El fins ara entrenador de la Damm de Divisió d'Honor Juvenil, Xavi Torrijos va decidir dimitir del seu càrrec desprès de la desfeta per 4 a 0 contra L'Hospitalet.
Carlos Martínez entrenador del B es fa càrrec de l'equip fins a final de temporada en lloc de Torrijos.

Commoció al Gramenet pel segrest del seu tresorer Roque Pascual
El tresorer de la Gramenet i membre de la ONG Caravana Solidària a Àfrica, Roque Pascual és un dels tres ciutadans espanyols segrestats a Mauritània.
Tot apunta a que els segrestadors formen part d´Al Qaeda

No hay comentarios:

Publicar un comentario